Pekelder-Boys-over-High5-Sports-ii-professionele-voetballen-fairtrade

Onze vereniging is zeer tevreden voor de High5 Sports ballen.

De high5 Sports voetballen zijn lekkere ballen om mee te trainen en wedstrijden te spelen. Lees meer…

 

Bert Konterman over High5 Sports

Bert Konterman, High5-Sports vv-hierden-high5-sports-team-trainer-bert-konterman

Onlangs bracht High5 Sports een bezoek aan de v.v. Hierden voor een filmopname met oud international Bert Konterman om de High5 Sports ballen aan een uitgebreide test te onderwerpen en dan met name de Brilliant Super.
Bert Konterman hierover: “De Brilliant Super is een fijne levendige bal, een heerlijke bal om mee te spelen”. “Deze bal laat zich met veel gevoel spelen en is zeer strak te plaatsen”. “Je voelt en ziet de kwaliteit”.

Lees meer…

VV ZEC over High5 Sports

Sinds 2012 maken wij gebruik van de ballen van High5 Sports. Het grote voordeel van de ballen is dat het ballen zijn die we zowel als wedstrijd- en trainingsballen gebruiken. De spelers weten hierdoor precies wat ze van de bal kunnen verwachten. v.v. Z.E.C. is een relatief kleine vereniging. High5 Sports besefte dit en bood ons daarop een passende offerte.

Brilliant Super VV_ZEC Zandeweer

Lees meer…

High5 Sports: de bal waarbij iedereen scoort!


High5-Sports-Fairtrade-voetballen-de-bal-waarbij-iedereen-scoort

 

Max Havelaar viert 25e verjaardag

Fairtrade is gebaseerd op een partnership tussen producenten en handelaren, bedrijven en consumenten. De stichting Max Havelaar stond aan de wieg en vierde onlangs haar 25e verjaardag.

Lees meer…

Waarom spelen met High5 Sports Fairtrade ballen?

High5 Sports streeft ernaar in elke klasse alleen de beste voetballen in de markt aan te bieden. Bij High5 Sports gebruiken we alleen het beste materiaal! Uit de praktijk blijkt dat High5 Sports ballen bij de absolute top horen. Bovendien zijn het óók nog eens Fairtrade voetballen!

Lees meer…