– – – Play Fair, Enjoy Life & Sports! – – –

Over ons

 

HIGH5 SPORTS

High5 Sports is een jong merk met een platte organisatie en minimale overhead.  High5 Sports bracht als eerste een complete lijn professionele, gecertificeerde Fairtrade voetballen op de Nederlandse markt, nu onder ons eigen label: Fairplay! High5 Sports staat voor kwaliteit en duurzaamheid: uit de praktijk blijkt dat High5 Sports ballen bij de absolute top horen en langer meegaan. High5 Sports wil door middel van Fairplay graag sportiviteit, gezondheid en sport bevorderen. Voor het komende seizoen zullen we voor elke aangeschafte bal een bedrag doneren aan de Johan Cruyff foundation. Ben je bestuurder van een voetbalclub en heb je een ander goed doel dat gezondheid, sportiviteit en sport bevordert en wil je dat dat doel daarvoor ook in aanmerking komt als je club met onze ballen speelt? Laat het ons weten, we horen graag van jou!

 

ONTSTAAN

Bij High5 Sports vinden we dat we op een eerlijke en respectvolle manier met elkaar en de wereld om moeten gaan. Dit geldt voor dichtbij, maar zeker ook voor ver weg. Omdat High5 Sports op het gebied van marketing en voetbal veel kennis in huis heeft, kunnen we daar binnen de voetbalsport actief aan bijdragen. We streven ernaar dat in samenwerking met onze relaties te doen.

 

KERNWAARDEN

  • Integriteit
  • Respect voor Mens & Milieu
  • Samenwerking
  • Transparantie

 

MISSIE

High5 Sports wil in elk prijssegment de hoogste kwaliteit professionele voetballen aanbieden die naar verhouding langer meegaan, duurzamer zijn. Alle High5 Sports ballen dragen daarom het Fairplay logo.

“Play Fair, Enjoy Life & Sports!” High5 Sports wil bevorderen dat we respectvol met elkaar omgaan, in het dagelijkse leven en in de sport!