— Fairtrade, for even better sports! —

Over ons

 

HIGH5 SPORTS

High5 Sports is een jong merk met een platte organisatie en minimale overhead.  High5 Sports bracht als eerste een complete lijn professionele, gecertificeerde Fairtrade voetballen op de Nederlandse markt.  High5 Sports staat voor kwaliteit: uit de praktijk blijkt dat High5 Sports ballen bij de absolute top horen.

Meer over Fair Trade op: www.european-fair-trade-association.org of Fairtrade Max Havelaar

 

ONTSTAAN

Bij High5 Sports vinden we dat we op een verantwoordelijke en respectvolle manier met elkaar en de wereld om moeten gaan. Dit geldt voor dichtbij, maar zeker ook voor ver weg. Omdat High5 Sports op het gebied van marketing en voetbal veel kennis in huis heeft, kunnen we daar binnen de voetbalsport actief aan bijdragen. We streven ernaar dat in samenwerking met onze relaties te doen.

 

KERNWAARDEN

  • Integriteit
  • Respect voor Mens & Milieu
  • Samenwerking
  • Transparantie

 

MISSIE

High5 Sports wil in elk prijssegment de hoogste kwaliteit professionele voetballen aanbieden en actief bijdragen aan een betere wereld. Alle High5 Sports ballen zijn daarom Fairtrade gecertificeerd.
Onze slogan is:  “For even greater sports!”.  Het spelen met een High5 Sports bal geeft immers een dubbel goed gevoel: je speelt met de allerbeste bal én je draagt bij aan een betere wereld.