– – – Play Fair, Enjoy Life & Sports! – – –

Opbouw

 

De opbouw van High5 Sports Voetballen

 

Beschermlaag

Alle High5 sports voetballen zijn aan de oppervlakte voorzien van een hoogwaardige speciale coating. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat vuil en vocht afgestoten worden en dat het design en de kleur zoveel mogelijk behouden blijft, ook bij intensief gebruik.

 

Hoogwaardige PU laag

De buitenste laag van de High5 sports voetballen bestaat uit een hoogwaardige Hi-tech PU laag. Deze laag is bijzonder zacht en elastisch en is waterafstotend. Zo houden High5sports ballen onder extreme omstandigheden hun uitstekende eigenschappen ook op een natte ondergrond.

 

Karkas van meerdere lagen

Onder de hoogwaardige PU laag bevinden zich meerdere lagen fijn weefsel. Ze vormen samen het karkas en zorgen ervoor dat de bal ook onder de zwaarste omstandigheden vormvast blijft.

 

Natuurlatex binnenbal

In alle High5 sports voetballen wordt een binnenbal van natuurlatex verwerkt. Deze is bij het ventiel extra versterkt. Natuurlatex is extreem elastisch. Hierdoor past de binnenbal zich  perfect aan en sluit ze naadloos aan op het buitenmateriaal. Een High5 sports bal voelt levendig en soepel aan.

 

Handgestikte naden

Alle High5 sports ballen zijn met de hand genaaid. Elke bal wordt door één persoon gemaakt. Alleen het beste is goed genoeg.