– – – Play Fair, Enjoy Life & Sports! – – –

Harris Huizingh over High5 sports

High5 Sports vroeg de bekende trainer en ex-profvoetballer Harris Huizingh naar zijn mening over de High5 Sports wedstrijd- en trainingsballen. Harris heeft zeer veel ervaring op het hoogste voetbalniveau.

De ex-spits van Heerenveen, FC Groningen en BV Veendam is duidelijk:

“We trainen nu bijna een jaar met de High5 ballen en eerlijk is eerlijk, het is een fantastische bal om mee te spelen”.

“De vorm blijft goed en er zit veel ‘leven’ in deze High5 Sports bal” aldus de huidige trainer van SV Mussel. “Ook de spelers zijn zeer tevreden over de Brilliant Super, de Excellent en de Brilliant”.

Hij is erg content over het feit dat er bij zijn club (SV Mussel) tijdens de trainingen dezelfde ballen worden gebruikt, waarmee ook de wedstrijden worden gespeeld. “Alleen jammer dat we bij andere amateurclubs niet altijd deze kwaliteit ballen aantreffen” vertelt Huizingh lachend verder. “Eigenlijk verwacht je dat bij iedere, zichzelf respecterende, club met kwalitatief goede materialen wordt gewerkt, dus ook en vooral met het belangrijkste onderdeel: de wedstrijd- en trainingsballen”.

“Een mooie uitdaging voor de mensen van High5 Sports om daar verandering in te brengen, dus veel succes met de verkoop van deze geweldig mooie en goede voetballen” besluit Harris Huizingh.